Danish

Her på siden vises det danske stof der ikke bliver oversat. Nederst findes min danske præsentation af The Crestroyer Theory.

20. september 2013

Otto Krog og Holger Bech i sidste del af udsendelsesrækken “Gud og Videnskab.”

13. september 2013

Otto Krog interviewer Holger Bech Nielsen. Holger Bech Nielsen fortæller om sin egen teori Random Dynamics, og stiller spørgsmål ved om Big Bang i det hele taget fandt sted. Random dynamics går ud på at naturlovene er så komplicerede at de kan anses for at være tilfældige.

6. september 2013

Otto Krog interviewer astrofysiker Anja Andersen. Hvordan kan man være troende og naturvidenskabskvinde på samme tid? Mener Anja Andersen at der er hold i Otto Krog’s teori? Er naturkonstanter konstante, eller er de alle antagelser? Se denne video, som jeg personligt synes er den bedste af dem alle.  Den er tekstet på linket nedenunder.

Anja Andersen, tekstet.

http://www.youtube.com/timedtext?action_view=1&o=U&v=AhOleKFpOkE

29. august 2013

Otto Krog interviewer Henrik Bohr som er Professor på DTU. Vi gennemgår lysets hastighed, paralelle universer og muligheden for at bevidsthed har eksisteret siden tidernes morgen.

22. august 2013

Otto Krog interviewer meditationsvejleder Henning Daverne. Han giver en gennemgang af den østlige filosofi, og giver sin mening om muligheden for at sætte Gud på matematiske formler.

15. august 2013.

Otto Krog interviewer overrabiner Bent Lexner. Han giver svaret på, om han synes det er blasfemisk at sætte Gud på formler.

9. august 2013

Otto Krog interviewer neurolog Jesper Rønager.

2. august 2013.

Kan Gud sættes på matematiske formler?

Otto Krog interviewer lektor Bent Raymond Jørgensen som giver en historisk gennemgang af filosofien, og giver sit bud på fremtidens filosofi og fysik.

Torsdag aften den 1. august 2013 kl. 20:00, er der premiere på udsendelsen “Gud og Videnskab” på Kanal København. Otto Krog interviewer Bent Raymond Jørgensen, filosof og forfatter. Du kan se highlights fra alle udsendelser på nedenstående link.

Dansk præsentation af The Crestroyer Theory.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: